Prvenství získal tým s nevyslovitelným jménem

11.04.2016 | Vojtěch Nedvěd | Soutěžní kola

11.4. se konalo pražské kolo prezentiády. O postup do celostátního kola bojovalo 13 týmů ze středních škol a 3 týmy ze základních. Letos byla soutěž velice napínavá, konkurence byla nebývale vysoká!

 Mezi prvními se před plátno postavily týmy ze základních škol. Jejich prezentace byly neskutečné! Kvalitou předčily mnohé výtvory z vyšší kategorie. Všechny tři prezentace byly velice vyrovnané, což se projevilo i na bodování, kde rozhodovala každá desetina bodu. Vítězství nakonec urval tým Kavalírka se skvěle zpracovaným tématem.

Po základních školách nastoupily skupiny středoškoláků. Konkurence byla vyšší než loni. Téměř všechny týmy předvedli excelentní výkon. Někteří se porotu snažili zaujmout svou kreativitou, rozloučili se s čepicí večerníčka, jiní zaujali vlastním videem. Po bodování se porota sešla nad třemi excelentními výkony týmů Vyvolení, Kufr a Kgielordümnachur. Doslova o chlup se na prvním místě umístil tým Kgielordümnachur. Uvidíme zda příští rok Vyvolení ukořistí prvenství.

 

1. místo - Kgielordümnachur (Gymnázium Jana Keplera) ve složení: Samuel Galan, Lžičař Miroslav

2. místo - Vyvolení (VOŠ, SOŠP a Gymnázium Evropská 33) ve složení: Jitka Drahotská, Jakub Ostrihoň, Vojtěch Vávra

3. místo - Kufr (SPŠ sdělovací techniky) ve složení: Karolína Volfová, Filip Hecl, Patricie Malínská

 

Fotogalerie na Facebooku

1. místo Kgielordümnachur (Gymnázium Jana Keplera, Praha 6) ve složení: Samuel Galan, Lžičaž Miroslav
2. místo Vyvolení (VOŠ ped. a soc., SOŠ ped. a Gymnázium, Praha 6) ve složení: Jitka Drahotská, Jakub Ostrihoň, Vojtěch Vávra
3. místo Kufr (SPŠ sdělovací techniky, Praha 1) ve složení: Karolína Volfová, Filip Hecl, Patricie Malínská