Vrací se Prezentiáda, příležitost, která se neodkládá!

19.01.2017 | Petra Plachá | Organizace

Jak již nadpis napověděl, nový ročník mistrovství v prezentačních dovednostech je tady a vy se tak můžete začít těšit na nové výzvy v krajských kolech a velkolepém dvoudenním finále v Brně. V pokračování článku se dozvíte detaily o tom, jaká bude již osmá Prezentiáda.

Neodkládejte přihlášení do soutěže!

Letošním mottem soutěže je již zmíněné „Prezentiáda. Příležitost, která se neodkládá!“, proto neváhejte, sestavte dvou až tříčlenný tým a zúčastněte se. Naučíte se kreativně prezentovat svůj názor, zažijete skvělou atmosféru soutěže a poznáte nové lidi.

Prezi nebo PowerPoint?

Stejně jako v minulých ročnících, i letos máte na výběr, ve kterém z těchto 2 programů svou prezentaci vytvoříte. Oba mají své výhody - Prezi rozšiřuje možnosti tvorby prezentace, PowerPoint je spolehlivý a osvědčený. Zadání letošního ročníku je sice striktně dané v pravidlech, ale jeho zpracování je čistě na vás. Nebojte se být kreativní!

Oddělené kategorie soutěže

Soutěžící budou soupeřit ve dvou kategoriích podle věku, a to v kategorii A (druhý stupeň základních škol a příslušné ročníky víceletých gymnázií) a kategorii B (střední školy a příslušné ročníky víceletých gymnázií).

Postupující z krajských kol se utkají na dvoudenním finále v Brně, kde první den budou prezentovat žáci základních škol a druhý den středoškoláci. V průběhu prvního dne předvedou základní školy své vytvořené prezentace, zatímco střední školy budou připravovat ty své na druhý finálový den.

Rubriky

O oblíbenou pravidelnou rubriku s názvem Tipy & Triky vás neochudíme ani tentokrát a to není vše, na co se můžete těšit. Nebudou chybět ani reportáže a fotky z turnajů a další.

Workshopy

Další skvělou příležitostí, kterou rozhodně neodkládejte, jsou workshopy! Není výjimkou, že mezi finalisty jsou soutěžící, kteří se účastnili workshopů a jejich nabídka v letošním ročníku je více než zajímavá. V únoru pořádáme workshopy přímo od organizátorů se zaměřením na naši soutěž a v březnu pak od specialistů z Presenation, díky kterým si můžete své dovednosti ještě zdokonalit.

Už brzy se budete moci přihlásit a také se dozvíte více informací o lektorech zde, na webu Prezentiády.

Sledujte Prezentiádu také na sociálních sítích a nic vám neuteče!

www.facebook.com/prezentiada

www.instagram.com/prezentiada