Vrána s Brožem si doletěli pro výhru

21.04.2017 | Gabriela Sittová | Soutěžní kola

V Liberci se opět prezentovalo. Líbání zezadu na krk je prý zrovna v kurzu…

Letošní ročník prezentiády byl v Libereckém krajském kole opravdu vypečený. Mimořádně přínosné pro poutavost celého programu bylo i to, že zde byla zastoupena všechna nabízená témata. Poté, co švarný moderátor brilantně představil oč půjde, započalo prezentování.

 

V kategorii základních škol nám týmy představily své představy o nejdůležitějších věcech na světě a své názory na to, jak se neučit ve škole. Starší studenti nám povídali o lásce, sexu a především o něžnostech, ke kterým jsme dostali odbornou instruktáž podepřenou průzkumem nejoblíbenějších praktik, ke kterým se vyjádřila i porota. Poté, co jsme se shodli, že láska je přece jenom nejdůležitější, jsme si vyposlechli podrobnou lekci o tom, že programování je nejužitečnější vynález všech dob od týmu, který do svého matematického názvu šifrovaně propašoval poměrně prosté sdělení o tom, že sežrali koláč.

Do vítězného konce to nakonec dopracovali v mladší kategorii Obláčci a mezi středoškoláky nezapomenutelné duo Vrána a Brož. Těšíme se na příští rok!

 

Fotogalerie na Facebooku